снимка: БулфотоПризнание за тежък момент направи голямата Тони Димитрова тази вечер

...
снимка: БулфотоПризнание за тежък момент направи голямата Тони Димитрова тази вечер
Коментари Харесай

Тони Димитрова пред Цитиридис: Пропаднах преди да изляза на сцена

снимка: Булфото

Признание за тежък миг направи огромната Тони Димитрова довечера в шоуто на Цитиридис.

Оказа се, че тя е припаднала преди да излезе на бургаската сцена за моноспектакъла си за Едит Пиаф.

Това разгласи певица в шоуто на Цитиридис.

„ Борето Чакринов трябваше да вика Бърза помощ ”, върна лентата звездата към инфарктния миг, в който режисьорът и шеф на морската натрупа е реагирал незабавно. След този трагичен случай Тони се отървава от страха преди всеки театър, добавя Стандарт. „ Театърът ме направи свободна ”, безапелационна е тя.

За наслада на феновете Тони направи дует с Николаос – двамата пяха „ За кой ли път ”, а по-късно тя показа, че хваща микрофон за сефте от 25 октомври насам. „ Никога не се тормозя от публиката, а се опасявам дали ще се получи магията. Но на петата ария най-късно се укротявам и всичко идва на мястото си ”. В началото на кариерата й е изпитвала същински позор под прожекторите, само че животът й оказва помощ да се отърси от него и да продължи напред. „ Видях, че мога да провокирам усмивки и си споделих: Защо да не го върша?! ”.

Тони описа още една любопитна история – на един от концертите им с Разградската филхармония високите токчета и на двете й обувки се заклещили в процепи на сцената. Страхотният диригент Левон Манукян най-хладнокръвно я издърпал от клопката.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР